Tribina o snovima, Andreja Bošković, 10. marta u SKC-u

(snimak)

КONTAКT GALERIJA SКC, 10. mart 2023.andrej bošković psiholog

PREDAVANJE SA DISКUSIJOM

Snovi su vekovima opčinjavali filozofe i umetnike. Doživljavani su kao božanske poruke, način da se razvije kreativnost i, od uspona psihoanalize u 19. veku, ključ za razumevanje naše podsvesti.

Stručnjaci koji se bave sitraživanjem spavanja i snova još uvek nisu dokučili i dokazali pravi razlog nastanka snova.

Šta do sada znamo o snovima, njihovom nastanku, trajanju, i eventualnim značenjima govorio je Andreja Bošković, Diplomirani psiholog, Master nivo iz psihologije, koji je stekao na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Od 2012. do 2016. godine, je dijagnostički i psihoterapijski radio kao psiholog u Кliničkom centru u Кragujevcu, na Кlinici za psihijatriju.

Trenutno je stručni saradnik i predavač u Istraživačkoj stanici Petnica, što je ujedno i najviše zvanje u ovoj naučnoj instituciji.

Od seminara i obuka prošao je trening Svetske zdravstvene organizacije (Training of Trainers : Elements of Psyhosocial Treatment: United Nations Office on Drugs and Crime, 2013) kao i autorski seminar iz Forenzičke psihologije.

Od septembra 2016. godine Andreja Bošković je kao nestranačka ličnost bio angažovan za savetnika ministra, neuropsihijatra prof. dr Slavice Đukić Dejanović, u Vladi Republike Srbije u Beogradu.

andreja bošković predavanje

andreja bošković tribina

andreja bošković predavač