FORGOT YOUR DETAILS?

Andreja Bošković

PSIHOLOG I PSIHOTERAPEUT

andreja bošković

Diplomirani psiholog, Master nivo iz psihologije, Filozofski fakultet u Beogradu.

Sertifikovani je psihoterapeut teorijskog pravca psihodrama – Oksfordska škola za psihodramu i integrativnu psihoterapiju, Beograd.

Trenutno zaposlen u Savetovalištu za mlade u Domu zdravlja u Kragujevcu.

 

Psihoterapijski rad

Četiri godine, od 2012. do 2016. godine, je dijagnostički i psihoterapijski radio kao psiholog u Kliničkom centru u Kragujevcu, na Klinici za psihijatriju. Prve dve godine na klinici je proveo radeći na Odeljenju za bolesti zavisnosti, sa svim vrstama zavisnosti (opijati, alkoholizam, kocka). Zatim je radio sa svim vrstama hospitalizovanih pacijenata koji su smešteni na odeljenje psihijatrije. Poslednjih godinu i po dana na klinici je proveo u timu sa psihijatrom baveći se uglavnom problemima adolescencije i mladosti (razvojnog doba), raspon godina klijenata uglavnom od 16 do 26 godina. Položio je stručni ispit u Ministarstvu zdravlja.

Stručni saradnik i predavač u Istraživačkoj stanici Petnica

Psihologijom aktivno počinje da se bavi još kao učenik trećeg razreda gimnazije u Istraživačkoj stanici Petnica. Od 28 polaznika seminara psihologije biva selektiran i izabran među 4 koji po upisu fakulteta psihologije, postaju mlađi saradnici u Petnici. Trenutno je stručni saradnik i predavač, što je ujedno i najviše zvanje u ovoj naučnoj instituciji.

Od seminara i obuka prošao je trening Svetske zdravstvene organizacije (Training of  Trainers : Elements of Psyhosocial Treatment: United Nations Office on Drugs and Crime, 2013) kao i autorski  seminar iz Forenzičke psihologije.

Savetnik ministra u Vladi Republike Srbije

Od septembra 2016. godine Andreja Bošković je kao nestranačka ličnost angažovan za savetnika ministra, neuropsihijatra Prof. dr Slavice Đukić Dejanović, u Vladi Republike Srbije u Beogradu.

Psihoterapijski tretman organizujemo uživo u Kragujevcu i Beogradu ili online.

Vreme trajanja jednog psihoterapijskog susreta je sat vremena.

online psihoterapija

Put ka vašem mentalnom zdravlju i stabilnosti

Copyright © 2020 All rights reserved.

Sajt napravila Spektrum kooperativa.

KONTAKT

SCHEDULE AN APPOINTMENT

Loading...
TOP