Psihoterapija Kragujevac

Psihoterapija Kragujevac – zakazivanje na telefon 064/2709-197 ili na i-mejl: andreja_boskovic@hotmail.com.

Psihoterapija omogućava klijentima razgovor sa licenciranim terapeutom radi razvijanja pozitivnog razmišljanja i veština snalaženja u svakodnevnim ljudskim izazovima sa kojima se suočavamo ili lečenja specifičnih stanja mentalnog zdravlja poput depresije, anksioznosti, traume.

Skidanje kamena sa grudi jednostavnim razgovorom može biti lekovito, dok će vas kontinuirane terapije održavati jačim. Najvažnije je da je terapeut tu za vas. Iako vam prijatelji možda nekad neće odgovoriti na poruku, vaš psihoterapeut je uvek voljan da vas sasluša.

Andreja Bošković je licencirani psiholog i psihoterapeut u Kragujevcu, i iskusni savetnik za mentalno zdravlje koji dugi niz godina pomaže klijentima da reše probleme koji su izvor životnog stresa i nemira. Terapeut vam može pružiti nove tehnike za rešavanje problema, pomoći u osporavanju iracionalnih navika i netačnih pretpostavki ili vam dodeliti domaći zadatak koji će pomoći vašem ličnom rastu i napretku.

Online psihoterapija je namenjena svima. Bilo da ste tinejdžer koji se suočava sa nizom problema u periodu adolescencije, par koji prolazi kroz emotivne probleme, osoba koja ima poremećaj ličnosti, sportista koji se sprema za takmičenje, ili možda zavisnik koji želi da savlada svoju želju za kockom ili opijatima, nakon niza vođenih razgovora sa stručnom osobom, primetićete terapeutsko dejstvo psihoterapije. Takođe, mnogi uspešni ljudi idu na terapije da bi bili produktivniji u postavljanju ciljeva.

U skladu sa etičkim kodeksom psihologa, klijentima je zagarantovana poverljivost i anonimnost svega izgovorenog tokom seanse i psihološkog savetovanja.

Svi mi ponekad imamo misli koje nam remete duševni mir i sprečavaju nas da delamo ka ostvarenju naših planova. Pomoću Online psihoterapije naučićete da otkrijete i prevaziđete ove prepreke uz podršku licenciranog psihoterapeuta.

Psihoterapija je put ka čovekovom duševnom miru, mentalnom zdravlju i stabilnosti!

Zakazivanje na telefon 064/2709-197 ili na i-mejl: andreja_boskovic@hotmail.com.